Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Een jubileum, een jaarfeest of een andere gelegenheid om met collega's iets te vieren? In winterse sferen, extra veel kaarsjes aan, het haardvuur binnen knetterend, buiten op het terras de vuurschaal aan met lekkere warme kom soep. Proosten met glühwein of warme chocolademelk onder een warm dekentje. Mooie lange tafels met de lekkerste gerechten uit de streek. Flink dansen met een hippe dj of live band. Het kan allemaal deze winter bij Gestrand. We maken er graag samen met u een mooi feestje van!

Onze Chef-Kok bereidt de lekkerste hapjes of een smakelijk diner. We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. We stellen graag een arrangement voor u samen op basis van uw wensen. 

parkeren

Parkeren doet u bij ons voor de deur op ons eigen parkeerterrein. Dankzij de grote van het parkeerterrein is parkeren met grote groepen bij ons geen probleem.  

Reserveren

Vertel ons hoe uw ideale bedrijfsfeest eruit ziet. Op basis van uw wensen stellen we een op maat gemaakt arrangement samen. Om een passend voorstel te kunnen doen, kunt u contact opnemen met Francoise Arends. Stuur een email naar info@restaurantgestrand.nl of bel naar 06 - 13130605. 

We kijken er naar uit om uw bedrijfsfeest onvergetelijk te maken!

Zoek taalkeuze

Restaurant Gestrand

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)6-13130605
E-mail: gestrand@campingdelakens.nl