Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeesten

Een jubileum, een jaarfeest of een andere gelegenheid om met familie of vrienden iets te vieren? In winterse sferen, extra veel kaarsjes aan, het haardvuur binnen knetterend, buiten op het terras de vuurschaal aan met lekkere warme kom soep. Proosten met glühwein of warme chocolademelk onder een warm dekentje. Private dining aan mooie lange tafels met de lekkerste gerechten uit de streek.

Flink dansen met een hippe dj of live band. Het kan allemaal deze winter bij Gestrand. We maken er graag samen met jou een mooi feestje van!

Reserveren

Vertel ons hoe jouw ideale feest eruit ziet. Op basis van jouw wensen stellen we een op maat gemaakt arrangement samen. Private dining of alleen borrelen?  Om een passend voorstel te kunnen doen, kun je contact opnemen met Francoise Arends. Stuur een email naar info@restaurantgestrand.nl of bel naar 06 - 13130605.

Parkeren doe je bij ons voor de deur op ons eigen parkeerterrein. Dankzij de grote van het parkeerterrein is parkeren met grote groepen bij ons geen probleem.