Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeesten

Samen met collega's het jaar afsluiten, proosten op behaalde successen en op een mooie toekomst. Niet op kantoor, maar op een fantastische locatie, midden in de duinen bij Restaurant Gestrand. 

Een kerstborrel, nieuwjaarsreceptie of een andere feestelijke bijeenkomst, Restaurant Gestrand biedt de perfecte locatie voor een geslaagd bedrijfsfeest. Bij binnenkomst voel je direct de warmte van het knetterende haardvuur, waar je een verwarmend drankje kunt drinken. De zaal met ramen rondom zorgt voor een fijne open sfeer en de omgeving geeft gelijk een vrij gevoel. In de avond worden de duinen prachtig verlicht en zorgen de brandende vuurkorfen voor een betoverende sfeer.

Overige informatie kopie

Een voorbeeldarrangement; 3 uur lang borrelen met collega's op een unieke locatie kan al vanaf 25,- p.p.*

Parkeren doe je bij ons op ons eigen parkeerterrein vooraan de camping. Dankzij de grote van het parkeerterrein is parkeren met grote groepen geen probleem.  

*Minimaal aantal gasten in overleg.

Contactformulier

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.

gestrand_Jan_Q
gestrand_Naborrelen
gestrand_Jan_Q