Borrelen

Genieten van de mooie omgeving kan het beste bij Gestrand. Met een beetje geluk ziet u, onder het genot van een drankje, de herten door de duinen scharrelen. Naast onze bar in het restaurant hebben wij ook een bar in de speeltuin. Deze is bijvoorbeeld geopend tijdens Borrelpop. Wilt u komen proosten met een gezelschap om bijvoorbeeld iets te vieren of dan gooien wij het luik graag voor u open. Reserveer bij Gestrand en wij zetten het feestje voor u klaar. Onze drankenkaart vind u hier

Organico Koffie

Organico koffie van DEAC heeft, naast smaak en kwaliteit, ook aandacht voor afkomst, productie en milieu. Deze duurzame espresso is biologisch en fair trade. Deze bonen zitten vol aroma, zijn fluweelzacht in afrdonk en lager in cafeïne gehalte. Samen met een heerlijk punt appeltaart maakt je dag een feestje. 

Hans Molenaar

Hans Moolenaar is een begrip in de wijnkoperij. Over smaak valt te twisten, maar de kennis van Hans Moolenaar staat garant voor de juiste keuze. 18 november 1988 begon hij zijn wijnhandel in hartje Bloemendaal en in de loop der jaren heeft hij een uitstekende naam opgebouwd in binnen- én buitenland.

Jopenbier

In het feestjaar 1994, als Haarlem haar 750-jarig bestaan viert, dient het Haarlems Biergenootschap een plan in om het Haarlems historisch bier terug te brengen op de markt. Sindsdien is het Jopen bier geboren! Proef en laat u verrassen door deze streekbiertjes.

Zoek taalkeuze

Restaurant Gestrand

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)6-13130605
E-mail: gestrand@campingdelakens.nl