bedrijfsborrel

Bedrijfsborrel

Samen met collega's het jaar afsluiten, proosten op behaalde successen en op een mooie toekomst. Niet op kantoor, maar op een fantastische locatie, midden in de duinen bij Restaurant Gestrand. 

Een kerstborrel, nieuwjaarsreceptie of een andere feestelijke bijenkomst, Restaurant Gestrand biedt de perfecte locatie voor een geslaagd bedrijfsfeest. Bij binnenkomst voelt u direct de warmte van het knetterende haardvuur, waar u een verwarmend drankje kunt drinken. De zaal met ramen rondom zorgt voor een fijne open sfeer en de omgeving geeft gelijk een vrij gevoel.

Wanneer de zon onder gaat worden de duinen super mooi verlicht, hierdoor waant u u bijna op een andere planeet. De betoverende sfeer wordt versterkt door de brandende vuurkorfen bij de ingang van Restaurant Gestrand. 

Private dining? Onze Chef-Kok bereidt de lekkerste borrelhapjes of een smakelijk diner. We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn voor een memorabel bedrijfsuitje. We stellen graag een arrangement voor u samen op basis van uw wensen.

Exclusief voor uw personeelsfeest openen wij graag onze deuren gedurende de wintermaanden. 

 

parkeren

Parkeren doet u bij ons voor de deur op ons eigen parkeerterrein. Dankzij de grote van het parkeerterrein is parkeren met grote groepen bij ons geen probleem.  

Reserveren

Vertel ons hoe uw ideale borrel eruit ziet. Op basis van uw wensen stellen we een op maat gemaakt arrangement samen. Om uw wensen kenbaar te maken kunt u het aanvraagformulier invullen.Wij zullen zo snel mogelijk na het invullen van dit formulier contact met u opnemen om uw wensen door te spreken en zo een passend voorstel kunnen doen. 
Lakens_restaurant_gestrand_borrels_diner_evenementen.jpg