Stay & go

Ook de Stay & Go werkt actief samen met streekleveranciers. Wij presenteren dan ook met trots onze eigen gemaakte burgers van Simmentaler rund en de overheerlijke snacks van Fons Hof. 

Fons Hof

Fons Hof bestaat al bijna 60 jaar en is al die tijd een begrip geweest in Haarlem geweest. Zij maken bijna al hun snacks zelf en dat is te proeven. Bij de Stay & Go kunt u deze heerlijke snacks proeven; de rundvleeskroket, de kalfskroket, de groentekroket, de satékroket, het bamiblok en de nasischijf zijn zeker het proeven waard. 

Van Leeuwen Vleesch

Wegens overbegrazing zorgt het Nationaal Park Zuid-Kennemerland ervoor dat de populatie in de duinen gereguleerd wordt. Het gevlekte Simmentaler rund is een zogenoemde ‘dubbeldoel koe’; het rund wordt zowel voor de melk- als voor de vleesproductie gehouden. Ook bij onze Stay&Go grilt Dennis Jongsma burgers van het Simmentalerrund.

Friethoes Patat

De lekkerste friet is gemaakt van de beste aardappels van het moment, is onbehandeld en wordt ambachtelijk gemaakt. Zo min mogelijk tijd en handelingen tussen aardappel en bord. Daar staat Friethoes Patat voor en dat proef je! 

Nice fruitijs

Nice ijs wordt gemaakt in een kleine ijsfabriek in Friesland van heel fruit en koud geprest sap. Hiermee worden smaak, vezelf en vitamines behouden. Dit biologische fruit halen zij het liefst van dichtbij van biologische fruittelers. Naast deze heerlijke ijsjes hebben wij ook smoothies en ijskoffie. 

Zoek taalkeuze

Restaurant Gestrand

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)6-13130605
E-mail: gestrand@campingdelakens.nl