Reserveren

Wat leuk dat je wilt reserveren bij Restaurant Gestrand!

Wij werken met tijdsblokken, zodat we iedereen blij kunnen maken met een tafel. Rechtsonder op de website zie je de reserveringstool van Formitable. Kies een dag, tijdvak en het aantal personen en dan zien we je graag verschijnen!

Terras

Lekker weer? Het is niet mogelijk om een tafel op ons terras te reserveren, is er een tafeltje vrij? Neem vooral plaats!
Scan, bestel & relax! Op sommige dagen is alleen mogelijk om op het terras via de QR-code je bestelling te plaatsen.

Openingstijden

Restaurant Gestrand is tijdelijk gesloten!

Vanaf 2 maart kun je weer het hele seizoen genieten van een heerlijk ontbijt, goede koffie, lunch, borrel en diner bij Gestrand. Zien we je dan?

Wij raden aan om een tafel in het restaurant te reserveren.

Borrel

Restaurant Gestrand leent zich uitstekend voor de meest betoverende feesten en partijen op maat. Elke bedrijfsborrel, jubileum of verjaardag, huwelijk, kerstborrel of nieuwjaarsfeest is bij ons bijzonder.

Bij binnenkomst voel je direct de warmte van het knetterende haardvuur, waar je een verwarmend drankje kunt drinken. De ramen rondom zorgen voor een fijne open sfeer met prachtig uitzicht, de omgeving geeft gelijk een vrij gevoel. In de avond kan alles prachtig verlicht worden en zorgt de brandende vuurkorf voor een betoverende sfeer.

Er worden verwarmende of juist verkoelende drankjes, heerlijke hapjes en een lunch of diner geserveerd. Maak gebruik van ons speciale winter arrangement. Leun achterover en geniet van het uitzicht en onze volledige service!

Parkeren

Kom je met de auto? Dan kan je parkeren op de parkeerplaats van de camping, mits er beschikbaarheid is. Tijdens het seizoen is het eerste uur gratis. Een dagpas kost € 10,00 en een avondkaart, vanaf 18.00 uur, is € 6,00. Bij besteding vanaf € 80,00 in het restaurant krijg je één parkeerkaart vergoed. In de winter kan je gratis parkeren.

Met de fiets of met lijnbus 81 zijn wij ook uistekend bereikbaar! Vanwege beperkte parkeergelgenheid tijdens het hoogseizoen raden wij aan om met de fiets of het OV te komen. In het laagseizoen is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Ons restaurant ligt in Nationaal Park De Kennemerduinen. Om kwetsbare natuur te sparen zijn honden op ons terrein niet toegestaan.

EvyRosa_kennemerduin_herfst-03538

Gestrand_fotoHR-BK-48.jpg
vuurschaal gestrand
Restaurant_Gestrand_kinderfeestje_cadeaus_kinderen_haarlem