Bruiloft

Winterse bruiloft

Stoer, knus, hip en romantisch… Restaurant Gestrand is het allemaal! De ideale mix voor een winterse bruiloft! In de winter is de camping gesloten en is Gestrand exclusief voor jullie geopend. Vanuit de feestzaal heb je uitzicht op de omliggende duinen, waar regelmatig herten en vossen gespot worden. 

Wij steken binnen extra kaarsen aan, de openhaard knettert en buiten maken we een vuurtje waar jullie gasten met een drankje in de hand en een dekentje om kunnen relaxen. Een romantisch diner aan de lange mooi gedekte tafels en een uitbundige feestavond. Bepaal zelf hoe de mooiste dag van jullie leven eruit ziet. Het kan allemaal!

Jouw bruiloft bij ons vieren is alleen mogelijk gedurende het winterseizoen van november tot en met maart van maandag t/m vrijdag. In 2024 is het vanaf november ook mogelijk op zaterdag. Neem contact op voor een afspraak.

Sfeervol trouwen

Wij schenken warme chocolademelk, proosten met glühwein of champagne en de streekgerechten zijn aangepast op het seizoen. Wil je lekker dansen met een dj of een band? Ook dat kan! Wat dacht je van een nazit bij de vuurschaal als de avondgasten naar huis zijn? 🥂

Lange tafels en stoere streekgerechten om te delen, kleine zitjes en een intieme setting a la carte of toch liever een uitgebreid walking diner met meerdere kleine gerechtjes? 🍴 Samen met onze chef-kok mag je het horeca aspect helemaal naar wens invullen. 

Bij Gestrand heb je alle vrijheid om de bruiloft aan te kleden en in te richten zoals jij wilt. Ben je benieuwd geworden? Kom gerust eens langs! We laten je graag alle opties zien. 🤍

LiselotFotografie-1099

Jan&Q-594

Onvergetelijke bruiloft

Ook voor de kinderen op jullie bruiloft zijn er veel mogelijkheden. Buiten is een heerlijke speeltuin en onder het restaurant is een stoer kinderparadijs in strandsferen. Je hebt geen kind aan ze! ✨

De locatie van Gestrand is fantastisch. 🤵🏽 Maak prachtige trouwfoto's op het strand en in de duinen of rond het fotogenieke, rauwe gebouw. Maak van jullie trouwerij een onvergetelijke dag en avond.

Parkeren doe je bij ons op ons eigen parkeerterrein vooraan de camping. 👰🏻 Dankzij de grote van het parkeerterrein is parkeren met grote groepen geen probleem. 

Contactformulier

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.

LiselotFotografie-1222.jpg
FZ X D en W_0913.jpg
FZ X D en W_0412.jpg