Lakens_Bruiloft_Dave&Carolien-325.jpg

Bruiloft

Stoer, knus, hip en romantisch… Restaurant Gestrand is het allemaal. De ideale mix voor een bruiloft! In de winter is de camping gesloten. Gestrand is dan helemaal en exclusief voor jullie geopend en de omgeving is heerlijk rustig.

Wij steken binnen extra kaarsen aan, de openhaard knettert en buiten maken we een vuurtje waar uw gasten met een drankje in de hand en een dekentje om kunnen relaxen. 

Uw bruiloft bij ons vieren is alleen mogelijk gedurende het winterseizoen van november tot en met maart. 

Sfeer

Wij schenken warme chocolademelk, proosten met glühwein en de streekgerechten zijn aangepast op het seizoen. Wilt u lekker dansen met een dj of een band? Ook dat kan! Wat dacht u van een nazit bij het kampvuur als de avondgasten naar huis zijn?

Eten en drinken

Lange tafels en stoere winterse streekgerechten. Of toch liever meerdere kleine gerechtjes zonder aan tafel te zitten? Samen met onze chef-kok mag u het helemaal naar wens invullen.

Kinderen extra welkom

Ook voor de kinderen op uw bruiloft zijn er veel mogelijkheden. Buiten is een heerlijke speeltuin en onder het restaurant is een stoer kinderparadijs in strandsferen.

Offerte aanvragen

Ziet u het helemaal voor u, zo’n romantische winterbruiloft? Bel of mail dan met Francoise Arends via info@restaurantgestrand.nl
of 06 - 13 13 06 05. Zij nodigt u graag uit, om samen de wensen en de mogelijkheden te bespreken en een passend voorstel te doen.