Bruiloft

Winterse bruiloft

Stoer, knus, hip en romantisch… Restaurant Gestrand is het allemaal! De ideale mix voor een winterse bruiloft! In de winter is de camping gesloten en is Gestrand exclusief voor jullie geopend. Vanuit de feestzaal heb je uitzicht op de omliggende duinen, waar regelmatig herten en vossen gespot worden. 
Wij steken binnen extra kaarsen aan, de openhaard knettert en buiten maken we een vuurtje waar jullie gasten met een drankje in de hand en een dekentje om kunnen relaxen. 
Een romantisch diner aan de lange mooi gedekte tafels en een uitbundige feestavond. Bepaal zelf hoe de mooiste dag van jullie leven eruit ziet. Het kan allemaal!

Jouw bruiloft bij ons vieren is alleen mogelijk gedurende het winterseizoen van november tot en met maart. 

Sfeer

Wij schenken warme chocolademelk, proosten met glühwein en de streekgerechten zijn aangepast op het seizoen. Wil je lekker dansen met een dj of een band? Ook dat kan! Wat dacht je van een nazit bij het kampvuur als de avondgasten naar huis zijn?

Eten en drinken

Lange tafels en stoere winterse streekgerechten. Of toch liever een walking diner met meerdere kleine gerechtjes? Samen met onze chef-kok mag je het helemaal naar wens invullen.

Kinderen extra welkom

Ook voor de kinderen op jullie bruiloft zijn er veel mogelijkheden. Buiten is een heerlijke speeltuin en onder het restaurant is een stoer kinderparadijs in strandsferen.

Offerte aanvragen

Zien jullie het helemaal voor je, zo’n romantische winterbruiloft? Bel of mail dan met Francoise Arends via info@restaurantgestrand.nl
of 06 - 13 13 06 05. Zij nodigt jullie graag uit, om samen de wensen en de mogelijkheden te bespreken en een passend voorstel te doen

LiselotFotografie-1222.jpg
Jan&Q-589.jpg
gestrand_Jan_Q