Welkom

Restaurant Gestrand heeft op de eerste verdieping zijn restaurant en de Stay & Go. De grote ramen zorgen voor veel licht en zicht op het prachtige duingebied. Je loopt direct het grote terras op waar je een wijds uitzicht hebt over de avontuurlijke speeltuin. Op de begane grond is er voor de kids een binnen speelparadijs. Bij mooi weer en evenementen gaat ook daar de Buiten Bar open. De kinderen kunnen spelen met water, klimmen in de uitkijktoren, tokkelen van de kabelbaan en vanuit restaurant Gestrand houdt u uw kinderen in de gaten onder het genot van een hapje of drankje.

De menukaart bestaat uit fair trade koffie van Organico, streekproducten uit de duinen; van hertencarpaccio tot heerlijk zuurdesem brood met gerookte makreel. In Gestrand bevindt zich de  ''Stay & Go''. Hier maken wij zelf heerlijke pizza's in de oven en bereiden wij onze zelfgemaakte burgers. Schuift u bij ons aan of neemt u het liever mee naar uw caravan? Beide is mogelijk. Als het nog fris is, zit u gezellig bij de openhaard. Als het mooi weer is, dan kunt u vanaf ons terras de zon achter de duinen zien verdwijnen.

Ontbijt | 08.00 - 11.00

Iedere dag pruttelt de koffie en worden broodjes vers voor jullie afgebakken. Van vers groente en fruit tot zoete, maar biologische Hagelswag. Jij verdiend een goede start van de dag! Reserveren hoeft niet, maar kom gewoon lekker langs.

Ontbijt

Openingstijden

STAY & GO
Dagelijks van 08.00 tot 21.00 uur.

RESTAURANT
woensdag t/m vrijdag 17.00 - 21.00 uur
zaterdag en zondag 12.00 - 21.00 uur

Social media

Benieuwd naar de dagspecial? Jaloers worden op gasten die chillen op ons terras? Mis niets en volg ons via de sociale media. 

Facebook
Instagram

IEDERE DAG | DAGSPECIAL

Zaterdag 21 september

Rijk gevulde minestrone soep met brood en kruidenboter

Een stevige hap voor slechts;

€12,50

Zoek taalkeuze

Restaurant Gestrand

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)6-13130605
E-mail: gestrand@campingdelakens.nl