Welkom

Restaurant Gestrand heeft op de eerste verdieping zijn restaurant en de Stay & Go. De grote ramen zorgen voor veel licht en zicht op het prachtige duingebied. Je loopt direct het grote terras op waar je een wijds uitzicht hebt over de avontuurlijke speeltuin. Op de begane grond is er voor de kids een binnen speelparadijs. Bij mooi weer en evenementen gaat ook daar de Buiten Bar open. De kinderen kunnen spelen met water, klimmen in de uitkijktoren, tokkelen van de kabelbaan en vanuit restaurant Gestrand houdt u uw kinderen in de gaten onder het genot van een hapje of drankje.

De menukaart bestaat uit fair trade koffie van Organico, streekproducten uit de duinen; van hertencarpaccio tot heerlijk zuurdesem brood met gerookte makreel. In Gestrand bevindt zich de  ''Stay & Go''. Hier maken wij zelf heerlijke pizza's in de oven en bereiden wij onze zelfgemaakte burgers. Schuift u bij ons aan of neemt u het liever mee naar uw caravan? Beide is mogelijk. Als het nog fris is, zit u gezellig bij de openhaard. Als het mooi weer is, dan kunt u vanaf ons terras de zon achter de duinen zien verdwijnen.

zelfstandig werkend kok

Voor het supergave Restaurant op Camping de Lakens in Bloemendaal aan Zee zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok voor de periode t/m 31 oktober 2018.

Lees verder

Borrelpop

Donderdag 19 juli is het weer tijd voor Borrelpop. Deze dag zorgen wij voor live muziek van diverse singer en songwriters. 
Daarnaast zullen er verschillende mogelijkheden zijn om een hapje te eten en/of te drinken.

Borrelpop

Openingstijden

We zijn weer 7 dagen in de week open van 10.00 tot 21.00. Alle dagen lunch, snack en diner. 

openingstijden

Social media

Bent u al lid van onze Facebook pagina? Ook daar houden wij onze gasten graag op de hoogte van alle ontwikkelingen en evenementen.

Facebook
Instagram

taalkeuze

Restaurant Gestrand

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)6-13130605
E-mail: gestrand@campingdelakens.nl