Welkom

Voorin het restaurant vind je de to-go, de plek waar je de meest heerlijke gerechten kunt afhalen om mee te nemen naar je plaats, de speeltuin of het terras.
Even voorbij de open keuken bevindt zich het mooie lichte restaurant. De grote ramen rondom zorgen voor een spectaculair uitzicht op het prachtige duingebied. Met mooi weer strijk je neer op het grote terras, waar je een wijds uitzicht hebt over de avontuurlijke speeltuin. Hier kunnen de kinderen spelen met water, klimmen in de uitkijktoren en tokkelen van de kabelbaan. In de avond zie je de zon achter de duinen verdwijnen.
Wanneer het nog fris is, relax je, met een verwarmend drankje bij de gezellige openhaard.

De gerechten op de menukaart bestaan uit heerlijke verse producten, waar mogelijk uit de streek. Sappige salades, vers bereide pizza’s, burgers van grill en eigentijdse maaltijden waarbij we graag rekening houden met vegan & vega wensen. 

Kom je met de auto? Dan zijn de parkeerkosten €7,25. Vanaf 18:00 uur is het €3,60 voor de hele avond. Mocht je in het restaurant €75,- uitgeven of meer, dan kun je in het restaurant de parkeerkosten terug vragen. Met de fiets kun je gewoon het terrein op! 

Welkomsttijden

ONTBIJT & KOFFIE TO GO
Dagelijks van 08.00 - 11.00 uur

KEUKEN TO GO
Dagelijks van 17.00 - 20.00 uur

Social media

Benieuwd naar de dagspecial? Jaloers worden op gasten die chillen op ons terras? Mis niets en volg ons via de sociale media. 

Facebook
Instagram