Welkom

Restaurant Gestrand heeft op de eerste verdieping zijn restaurant en de Stay & Go. De grote ramen zorgen voor veel licht en zicht op het prachtige duingebied. Je loopt direct het grote terras op waar je een wijds uitzicht hebt over de avontuurlijke speeltuin. Op de begane grond is er voor de kids een binnen speelparadijs. Bij mooi weer en evenementen gaat ook daar de Buiten Bar open. De kinderen kunnen spelen met water, klimmen in de uitkijktoren, tokkelen van de kabelbaan en vanuit restaurant Gestrand houdt u uw kinderen in de gaten onder het genot van een hapje of drankje.

De menukaart bestaat uit fair trade koffie van Organico, streekproducten uit de duinen; van hertencarpaccio tot heerlijk zuurdesem brood met gerookte makreel. In Gestrand bevindt zich de  ''Stay & Go''. Hier maken wij zelf heerlijke pizza's in de oven en bereiden wij onze zelfgemaakte burgers. Schuift u bij ons aan of neemt u het liever mee naar uw caravan? Beide is mogelijk. Als het nog fris is, zit u gezellig bij de openhaard. Als het mooi weer is, dan kunt u vanaf ons terras de zon achter de duinen zien verdwijnen.

Zondag 3 maart geopend!

Wij zijn geopend vanaf 10.00 tot 18.00.
- Lunch
- Live muziek
- Animatie voor de kids

Lees verder

Evenementenlocatie in winter

Op zoek naar een locatie voor een bedrijfsborrel, vergaderruimte of misschien een winterese trouwlocatie. Wij staan de gehele winter tot u beschikking.

trouwlocatie

Evenementenlocatie

Open - eerste zondag v/d maand

Iedere eerste zondag van de maand zijn wij geopend tijdens de kijkzondag van Camping de Lakens. Van koffie tot een borrel, van gebak tot lunch. Vaak hebben wij ook animatie voor de kids of live muziek. Houd onze website in de gaten voor meer informatie. 

Agenda

Social media

Gedurende het winterseizoen zijn wij niet dagelijks geopend. U kunt bij ons terecht tijdens de kijkzondagen of voor besloten feesten en partijen.
Blijft op de hoogte!

Facebook
Instagram

Zoek taalkeuze

Restaurant Gestrand

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)6-13130605
E-mail: gestrand@campingdelakens.nl