Restaurant Gestrand

welkom

Restaurant Gestrand heeft twee verdiepingen met een zonnig buitenterras en voor de kinderen is er een gave binnen- en buitenspeeltuin gecreëerd.

Vanaf het terras heeft u prachtig uitzicht over de avontuurlijke speeltuin. De kinderen kunnen spelen met water, klimmen in de uitkijktoren, tokkelen van de kabelbaan en vanuit restaurant Gestrand houdt u uw kinderen in de gaten onder het genot van een hapje of drankje.

De menukaart bestaat uit de beste koffie, Brandmeester uit Haarlem, tot aan streekproducten uit de duinen; van hertencarpaccio tot heerlijk zuurdesem brood met gerookte makreel. Als het nog fris is, zit u gezellig bij de openhaard. Als het mooi weer is, dan kunt u vanaf ons terras de zon achter de duinen zien verdwijnen.

In Gestrand bevindt zich de  ''Stay & Go''. Hier maken wij zelf heerlijke pizza's in de oven en bereiden wij onze zelfgemaakte burgers. Schuift u bij ons aan of neemt u het liever mee naar uw caravan? Beide is mogelijk.

Gedurende de winter is camping De Lakens gesloten en dus ook restaurant Gestrand. Op zondag 4 februari openen zijn wij geopend vanaf 10.00 uur tijdens de kijkzondag van Camping de Lakens. 

Kijkzondag

Zondag 4 februari zijn wij open! Het team van Gestrand staat klaar om u lekker te verwennen met koffie en gebak, uitgebreide lunch en een borrel. Vanaf 14.00 is er live muziek van jazzpianiste Laura Schilder.

Kijkzondag

Borrelpop

De data voor Borrelpop voor deze zomer 2018 zijn bekend! Komt u ook een dansje wagen met de voetjes in het zand en een borreltje in de hand? Houdt onze website in de gaten voor meer informatie. 

Borrelpop

Vergaderen bij Gestrand

Elke winter is de camping een paar maanden gesloten en ligt Restaurant Gestrand er prachtig rustig bij in winterse sferen. Exclusief voor uw bedrijfsevent openen we gedurende deze wintermaanden graag onze deuren. 

Bedrijfsevenementen

Trouwen bij Gestrand

Stoer, knus, hip en romantisch… Restaurant Gestrand heeft het allemaal. De ideale mix voor een bruiloft! Gestrand is dan exclusief voor jullie geopend. De ceremonie, het diner tot en met het feest kan bij ons gevierd worden. 

Bruiloft

Verjaardag of borrel bij Gestrand

Heeft u iets te vieren? Uw verjaardag of misschien die van de kids? Organiseert u de buurtborrel? Reserveer dan bij ons en wij nemen de verdere zorgen uit handen. 

Reserveren

Social media

Bent u al lid van onze Facebook pagina? Ook daar houden wij onze gasten graag op de hoogte van alle ontwikkelingen en evenementen.

Facebook
Instagram

taalkeuze

Restaurant Gestrand

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)6-13130605
E-mail: gestrand@campingdelakens.nl