Genieten & spelen bij Restaurant Gestrand

Restaurant Gestrand is gelegen op Camping de Lakens. Het mooie open restaurant heeft prachtig uitzicht op het duingebied. Vanaf het terras kijk je uit over de gave speeltuin naast het restaurant. Geniet tijdens een zomeravond van de ondergaande zon of warm op bij de gezellige openhaard.

Haal de lekkerste gerechten af bij de TO GO of geniet op het terras van onze uitgebreide Menukaart, met eigentijdse maaltijden waarbij we rekening houden met vegan & vega wensen. 

Openingstijden

Op deze momenten kun je genieten van Gestrand!

Restaurant | koffie | bar
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag 10.00 - 17.00 uur

Wij raden aan om een tafel in het restaurant te reserveren.

Feestdagen vieren

Samen met collega's het jaar afsluiten en proosten op behaalde successen. Of het nieuwe jaar goed openen en het glas heffen op een mooie toekomst. Dit keer niet op kantoor, maar op een fantastische plek in de duinen. Houd een bedrijfsfeest of compleet verzorgde borrel midden in de duinen, bij Restaurant Gestrand! ❄️

Natuurlijk kan dit ook in de privé sfeer met vrienden of familie. Organiseer een onvergetelijke kerstborrel of nieuwjaarsreceptie bij Gestrand, volledig in winterse sferen. Wij nemen alle zorgen uit handen.

ARRANGEMENT

Wat gasten over ons zeggen!

Wat een heerlijke locatie!! Op het terras met uitzicht op onze spelende kids en de duinen hebben wij genoten van een lekkere borrel. Hier komen we zeker nog eens terug!

Sandrina

Ik ben zelf veganistisch dus het was super om te zien dat Gestrand hier goed rekening mee houdt. Wat een top gerechten op de kaart! Wij zijn hier bijna elke avond van onze vakantie geweest.

Desi