Welkom

Restaurant Gestrand heeft op de eerste verdieping zijn restaurant en de Stay & Go. De grote ramen zorgen voor veel licht en zicht op het prachtige duingebied. Je loopt direct het grote terras op waar je een wijds uitzicht hebt over de avontuurlijke speeltuin. Op de begane grond is er voor de kids een binnen speelparadijs. Bij mooi weer en evenementen gaat ook daar de Buiten Bar open. De kinderen kunnen spelen met water, klimmen in de uitkijktoren, tokkelen van de kabelbaan en vanuit restaurant Gestrand houdt u uw kinderen in de gaten onder het genot van een hapje of drankje.

De menukaart bestaat uit fair trade koffie van Organico, streekproducten uit de duinen; van hertencarpaccio tot heerlijk zuurdesem brood met gerookte makreel. In Gestrand bevindt zich de  ''Stay & Go''. Hier maken wij zelf heerlijke pizza's in de oven en bereiden wij onze zelfgemaakte burgers. Schuift u bij ons aan of neemt u het liever mee naar uw caravan? Beide is mogelijk. Als het nog fris is, zit u gezellig bij de openhaard. Als het mooi weer is, dan kunt u vanaf ons terras de zon achter de duinen zien verdwijnen.

Evenementenlocatie in winter

Op zoek naar een locatie voor een bedrijfsborrel, vergaderruimte of misschien een winterese trouwlocatie. Wij staan de gehele winter tot u beschikking.

trouwlocatie

Evenementenlocatie

Kijkzondag

Iedere eerste zondag van de maand in de winterperiode opent Camping de Lakens zijn deuren voor een kijkdag voor nieuwe en vertrouwde gasten van de camping. Zondag 2 december is de eerste kijzondag en natuurlijik gaan ook wij weer open om iedereen te voorzien van een heerlijke versnapering. 

Lees verder

Openingstijden

OPEN VAN WOENSDAG T/M ZONDAG
lunch op zaterdag & zondag
diner van woensdag t/m zondag
Stay & Go van woensdag t/m zondag 

openingstijden

Social media

Bent u al lid van onze Facebook pagina? Ook daar houden wij onze gasten graag op de hoogte van alle ontwikkelingen en evenementen.

Facebook
Instagram

taalkeuze

Restaurant Gestrand

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)6-13130605
E-mail: gestrand@campingdelakens.nl