Genieten & spelen bij Restaurant Gestrand

Restaurant Gestrand is gelegen op Camping de Lakens. Het mooie open restaurant heeft prachtig uitzicht op het duingebied. Vanaf het terras kijk je uit over de gave speeltuin naast het restaurant. Geniet tijdens een zomeravond van de ondergaande zon of warm op bij de gezellige openhaard.

Haal de lekkerste gerechten af bij de TAKE|STAY of geniet op het terras van onze uitgebreide Menukaart, met eigentijdse maaltijden waarbij we rekening houden met vegan & vega wensen.

Openingstijden

Restaurant Gestrand is tijdelijk gesloten!

Vanaf 2 maart kun je weer het hele seizoen genieten van een heerlijk ontbijt, goede koffie, lunch, borrel en diner bij Gestrand. Zien we je dan?

Wij raden aan om een tafel in het restaurant te reserveren.

Relaxen bij Gestrand

Wil je even ontsnappen uit de drukte? Restaurant Gestrand is vanaf 2 maart en gedurende het seizoen door de weeks en in het weekend geopend. Beleef dolle pret met het gezin in de binnen- en buitenspeeltuin, haal een koffie tijdens een uitdagende wandeling, kijk op de menukaart voor een heerlijke uitgebreide (vega) lunch met uitzicht op de duinen of kom langs voor een gezellige borrel met vrienden.

Op de kijkzondagen van de camping is er een speciaal recreatieprogramma voor de kids, zoals je eigen pizza bakken! De koffie, wijn of warme chocolademelk staan voor je klaar.

Wat gasten over ons zeggen!

Wat een heerlijke locatie!! Op het terras met uitzicht op onze spelende kids en de duinen hebben wij genoten van een lekkere borrel. Hier komen we zeker nog eens terug!

Sandrina

Ik ben zelf veganistisch dus het was super om te zien dat Gestrand hier goed rekening mee houdt. Wat een top gerechten op de kaart! Wij zijn hier bijna elke avond van onze vakantie geweest.

Desi