Welkom

Restaurant Gestrand heeft op de eerste verdieping zijn restaurant en de Stay & Go. De grote ramen zorgen voor veel licht en zicht op het prachtige duingebied. Je loopt direct het grote terras op waar je een wijds uitzicht hebt over de avontuurlijke speeltuin. Op de begane grond is er voor de kids een binnen speelparadijs. Bij mooi weer en evenementen gaat ook daar de Buiten Bar open. De kinderen kunnen spelen met water, klimmen in de uitkijktoren, tokkelen van de kabelbaan en vanuit restaurant Gestrand houdt u uw kinderen in de gaten onder het genot van een hapje of drankje.

De menukaart bestaat uit fair trade koffie van Organico, streekproducten uit de duinen; van hertencarpaccio tot heerlijk zuurdesem brood met gerookte makreel. In Gestrand bevindt zich de  ''Stay & Go''. Hier maken wij zelf heerlijke pizza's in de oven en bereiden wij onze zelfgemaakte burgers. Schuift u bij ons aan of neemt u het liever mee naar uw caravan? Beide is mogelijk. Als het nog fris is, zit u gezellig bij de openhaard. Als het mooi weer is, dan kunt u vanaf ons terras de zon achter de duinen zien verdwijnen.

De Bijbaanburger

Heb je je examens afgerond en wil je deze zomer lekker bijverdienen in de horeca? Bestel op woensdag 5 of donderdag 6 juni tussen 12.00 en 19.00 uur 'de Bijbaanburger' bij Restaurant Gestrand. Naast een heerlijke burger en frisdrank krijg je direct een sollicitatiegesprek. Wij trakteren! 

Meer weten?

Openingstijden

STAY & GO
Dagelijks van 08.00 tot 21.00 uur.

RESTAURANT
Woensdag t/m vrijdag van 17.00 tot 21.00 uur.
Zaterdag en zondag van 12.00 tot 21.00 uur.

openingstijden

Zoek taalkeuze

Restaurant Gestrand

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)6-13130605
E-mail: gestrand@campingdelakens.nl