Vergaderen_Gestrand-Locatie_restaurant_bloemendaal.jpg

zakelijk

Vergaderen

Creativiteit en vernieuwende ideeën ontstaan vaak op plekken waar mensen zich vrij voelen. De duinen en de zee hebben deze natuurlijke uitwerking op mensen.

Midden in de Kennemerduinen staat Restaurant Gestrand, de perfecte plek om eens op een andere locatie dan kantoor, met elkaar te brainstormen. De grote ramen rondom deze unieke vergaderlocatie bieden een spectaculair uitzicht op de prachtige duinen.  

Tussen de vergadering door leent de omgeving zich er prima voor om even lekker uit te waaien met je collega's op het strand of in de duinen. Met de wind door de haren ontstaat er weer ruimte in het hoofd voor nieuwe energie om elkaar te inspireren.  

Wij ontzorgen je graag, zodat jij je volledig kunt focussen op de vergadering. 

Bedrijfsborrel

Samen met collega's het jaar afsluiten, proosten op behaalde successen en op een mooie toekomst. Niet op kantoor, maar op een fantastische locatie, midden in de duinen bij Restaurant Gestrand. 

Een kerstborrel, nieuwjaarsreceptie of een andere feestelijke bijeenkomst, Restaurant Gestrand biedt de perfecte locatie voor een geslaagd bedrijfsfeest. Bij binnenkomst voel je direct de warmte van het knetterende haardvuur, waar je een verwarmend drankje kunt drinken. De zaal met ramen rondom zorgt voor een fijne open sfeer en de omgeving geeft gelijk een vrij gevoel.

Wanneer de zon onder gaat worden de duinen super mooi verlicht, hierdoor waant u u bijna op een andere planeet. De betoverende sfeer wordt versterkt door de brandende vuurkorfen bij de ingang van Restaurant Gestrand. 

Private dining? Onze Chef-Kok bereidt de lekkerste borrelhapjes of een smakelijk diner. We laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn voor een memorabel bedrijfsuitje. We stellen graag een arrangement voor je samen op basis van jouw wensen.

Exclusief voor jouw personeelsfeest openen wij graag onze deuren gedurende de wintermaanden.

Vergaderen

Vergaderen kan bij ons in combinatie met diverse arrangementen. Van een koffie arrangement en gezonde tussendoortjes tot een uitgebreide lunch.

Er zijn verschillende tafelopstellingen mogelijk. Op basis van het aantal personen en het doel van de vergadering kunnen wij de ideale opstelling voor je klaarzetten. Tevens kunnen wij audiovisueel apparatuur voor je regelen. 

Reserveren

Vertel ons hoe jouw ideale vergadering of bedrijfsborrel eruit ziet. Op basis van jouw wensen stellen we een op maat gemaakt arrangement samen. Om een passend voorstel te kunnen doen, kun je contact opnemen met Francoise Arends. Stuur een email naar info@restaurantgestrand.nl of bel naar 06 - 13130605. 


parkeren

Parkeren doet je bij ons voor de deur op ons eigen parkeerterrein. Dankzij de grote van het parkeerterrein is parkeren met grote groepen bij ons geen probleem.  

Beschikbaarheid

Elke winter is de camping een paar maanden gesloten en ligt Restaurant Gestrand er prachtig rustig bij in winterse sferen. Exclusief voor jouw vergadering of bedrijfsborrel openen we gedurende deze wintermaanden graag onze deuren.