Vergaderen

Creativiteit en vernieuwende ideeën ontstaan vaak op plekken waar mensen zich vrij voelen. De duinen en de zee hebben deze natuurlijke uitwerking op mensen.

Midden in de Kennemerduinen staat Restaurant Gestrand, de perfecte plek om eens op een andere locatie dan kantoor, met elkaar te brainstormen. De grote ramen rondom deze unieke vergaderlocatie bieden een spectaculair uitzicht op de prachtige duinen.  

Tussen de vergadering door leent de omgeving zich er prima voor om even lekker uit te waaien met je collega's op het strand of in de duinen. Met de wind door de haren ontstaat er weer ruimte in het hoofd voor nieuwe energie om elkaar te inspireren.  

Wij ontzorgen je graag, zodat jij je volledig kunt focussen op de vergadering. 

Vergaderen

Vergaderen kan bij ons in combinatie met diverse arrangementen. Van een koffie arrangement en gezonde tussendoortjes tot een uitgebreide lunch.

Er zijn verschillende tafelopstellingen mogelijk. Op basis van het aantal personen en het doel van de vergadering kunnen wij de ideale opstelling voor je klaarzetten. Tevens kunnen wij audiovisueel apparatuur voor je regelen. 

Reserveren

Vertel ons hoe jouw ideale vergadering eruit ziet. Op basis van jouw wensen stellen we een op maat gemaakt arrangement samen. Om een passend voorstel te kunnen doen, kun je contact opnemen met ons. Stuur een email naar info@restaurantgestrand.nl of bel naar 06 - 13130605. 


parkeren

Parkeren doet je bij ons voor de deur op ons eigen parkeerterrein. Dankzij de grote van het parkeerterrein is parkeren met grote groepen bij ons geen probleem.