Gestrand_fotoHR-BK-48.jpg

restaurant Gestrand

Ons restaurant is vanaf 12 maart alleen geopend voor Take Away. bekijk hier onze menukaart voor de Take Away

De gerechten op de menukaart bestaan uit heerlijke verse producten, waar mogelijk uit de streek. Sappige salades, vers bereide pizza’s, burgers van grill en eigentijdse maaltijden waarbij we graag rekening houden met vegan & vega wensen. 

Menukaart Restaurant Gestrand

Rookwortel

Gestrand_fotoHR-BK-25.jpg

De Smoked Carrot of Rookwortel is een stoere, gekonfijte, gedroogde én gerookte wortel. Deze Rookwortel gebruiken wij als plantaardig ingrediënt en vleesvervanger in een heerlijk broodje met zuurkool, gebakken uitjes en duinmayonaise. Deze gezonde en bijzondere wortel is ontwikkeld door twee-sterren chef Edwin Vinke als verantwoorde en stevige snack.

Zeppie Meal kids box

lakens gestrand happy kids meal box.jpg

De Zeppie Meal Kids Box is het favoriete gerecht van, je raadt het al, Zep de Zeemeeuw! De kids kunnen kiezen uit een frikandel, kroket of kaassoufflé. Natuurlijk met een frietje, appelmoes en vergeet het leuk speeltje niet. Bordje leeg? Tijd voor een toetje!

Hans Moolenaar

Gestrand_wijn_terras_restaurant.jpg

Hans Moolenaar is een begrip in de wijnkoperij. Over smaak valt te twisten, maar de kennis van Hans Moolenaar staat garant voor de juiste keuze. 18 november 1988 begon hij zijn wijnhandel in hartje Bloemendaal en in de loop der jaren heeft hij een uitstekende naam opgebouwd in binnen- én buitenland.

Jopen Bier

jopenbier assortiment.jpg

Dit seizoen is Jopen weer terug van weggeweest, met vier heerlijke nieuwe biertjes op onze kaart is Jopen zoals ze zelf zo mooi zeggen ‘Anything but boring’.
Proef ze zelf deze zomer bij Gestrand!