Menukaart

Op onze menukaart vind je heerlijke eigentijdse gerechten. Een heerlijke ontbijtje van yoghurt met fruit en granola, een klassiek broodje met twee kroketten of een vegan Beetrootburger. En voor de kids? Pizza!

Restaurant Menu

vrijdag t/m zondag

Selfservice

Maandag t/m donderdag

Take Away menu

Menukaart TOGO

Reserveer je tafel in het restaurant van te voren online.

SHAKA BIER

shaka bier logo

When the sun slowly set into the sea, and surfers return to the shore, the beach warms up. Time to greet your fellow dudes and dudettes for a laidback evening together.
Shaka is ons eigen witbier gebrouwen door brouwerij dampegheest, speciaal voor Gestrand.

Zeppie Meal kids box

lakens gestrand happy kids meal box.jpg

De Zeppie Meal Kids Box is het favoriete gerecht van, je raadt het al, Zep de Zeemeeuw! De kids kunnen kiezen uit een frikandel, kroket of kaassoufflé. Natuurlijk met een frietje, appelmoes en vergeet het leuk speeltje niet. Bordje leeg? Tijd voor een toetje!

Hans Moolenaar

Gestrand_wijn_terras_restaurant.jpg

Hans Moolenaar is een begrip in de wijnkoperij. Over smaak valt te twisten, maar de kennis van Hans Moolenaar staat garant voor de juiste keuze. 18 november 1988 begon hij zijn wijnhandel in hartje Bloemendaal en in de loop der jaren heeft hij een uitstekende naam opgebouwd in binnen- én buitenland.

Jopen Bier

jopenbier assortiment.jpg

Dit seizoen is Jopen weer terug van weggeweest, met vier heerlijke nieuwe biertjes op onze kaart is Jopen zoals ze zelf zo mooi zeggen ‘Anything but boring’.
Proef ze zelf deze zomer bij Gestrand!