restaurant Gestrand

Bij restaurant Gestrand wordt er actief samengewerkt met leveranciers uit de streek. Daar zijn we trots op! Wij laten u deze streekproducten dan ook graag proeven. 

Jan van As

Sinds dit seizoen zijn wij partner van de Stichting Vis & Seizoen. Dit is een initiatief van onze leverancier, Vishandel Jan van As.  Deze stichting  heeft zich tot doel gesteld om de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel te verduurzamen.  Een duurzaam gevangen vis in het goede seizoen geeft de beste smaak, hoogste kwaliteit én een goede marge.

Van Leeuwen Vleesch

Volgens een nauwkeurig opgesteld faunabeheerplan beheert NP Zuid-Kennemerland de groei van het aantal damherten. Naar aanleiding van overbegrazing zorgen zij ervoor dat de populatie in de duinen gereguleerd wordt. De Simmentaler runderen staan op de boerderij van Ab Kneppers in Velserbroek. Hiermee heeft de chef heerlijke gerechten op de kaart gezet.

Brandt & Levie

Brandt & Levie is sinds 2011 een duurzame onderneming waarbij het Hollandse varken van kop tot staart wordt gebruikt. De eigenaren komen uit de horecawereld, beiden met een Slow Food-filosofie. Begonnen als koks zijn zij uitgegroeid tot worstenmakers met als doel de beste worsten te produceren op een verantwoorde manier.

Spruit

Tussen het bouwen van zandkastelen moet natuurlijk ook goed gegeten worden. Daarom hebben wij van Spruit gezonde versbereide baby- en peutermaaltijden op de kaart staan. Papa en mama hoeven dus niet meer te slepen met potjes. Seizoensgebonden maaltijden voor uw kleine tegelijk geserveerd met uw heerlijke lunch of diner. 

Zoek taalkeuze

Restaurant Gestrand

Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

Telefoon: +31 (0)6-13130605
E-mail: gestrand@campingdelakens.nl