Menkaart Restaurant Gestrand

De gerechten op de menukaart bestaan uit heerlijke verse producten, waar mogelijk uit de streek. Sappige salades, vers bereide pizza’s, burgers van grill en eigentijdse maaltijden waarbij we graag rekening houden met vegan & vega wensen. 

Menukaart Restaurant Gestrand

U kunt u tafel voor in het restaurant van te voren online reserveren

SHAKA BIER

shaka bier logo

When the sun slowly set into the seaand surfers return to the shorethe beach warms up. Time to greet your fellow dudes and dudettes for a laidback evening together.
Shaka is ons eigen witbier gebrouwen door brouwerij dampegheest, speciaal voor Gestrand.

Zeppie Meal kids box

lakens gestrand happy kids meal box.jpg

De Zeppie Meal Kids Box is het favoriete gerecht van, je raadt het al, Zep de Zeemeeuw! De kids kunnen kiezen uit een frikandel, kroket of kaassoufflé. Natuurlijk met een frietje, appelmoes en vergeet het leuk speeltje niet. Bordje leeg? Tijd voor een toetje!

Hans Moolenaar

Gestrand_wijn_terras_restaurant.jpg

Hans Moolenaar is een begrip in de wijnkoperij. Over smaak valt te twisten, maar de kennis van Hans Moolenaar staat garant voor de juiste keuze. 18 november 1988 begon hij zijn wijnhandel in hartje Bloemendaal en in de loop der jaren heeft hij een uitstekende naam opgebouwd in binnen- én buitenland.

Jopen Bier

jopenbier assortiment.jpg

Dit seizoen is Jopen weer terug van weggeweest, met vier heerlijke nieuwe biertjes op onze kaart is Jopen zoals ze zelf zo mooi zeggen ‘Anything but boring’.
Proef ze zelf deze zomer bij Gestrand!