• Lakens_bediening_restaurant_vacatures_werken_camping.jpg
  • Lakens_eten_restaurant.jpg

restaurant Gestrand

Marjolein, onze Ladychef, heeft ook voor dit seizoen weer een gevarieerd menu samengesteld. Niet alleen in smaak, maar ook in keuze. Zo hebben we vanaf dit seizoen ook een Dag Special voor slechts €12,50 of een Chef's 3-gangen menu voor €29,50. Zo wordt iedere trek gestild. 

Organico Koffie

Gestrand_koffie_organico

Organico koffie van DEAC heeft, naast smaak en kwaliteit, ook aandacht voor afkomst, productie en milieu. Deze duurzame espresso is biologisch en fair trade. Deze bonen zitten vol aroma, zijn fluweelzacht in afrdonk en lager in cafeïne gehalte. Samen met een heerlijk punt appeltaart maakt je dag een feestje. 

Hans Moolenaar

Gestrand_wijn_terras_restaurant.jpg

Hans Moolenaar is een begrip in de wijnkoperij. Over smaak valt te twisten, maar de kennis van Hans Moolenaar staat garant voor de juiste keuze. 18 november 1988 begon hij zijn wijnhandel in hartje Bloemendaal en in de loop der jaren heeft hij een uitstekende naam opgebouwd in binnen- én buitenland.

Spruit

Babyvoeding_spruit_Gestrand.jpeg

Tussen het bouwen van zandkastelen moet natuurlijk ook goed gegeten worden. Daarom hebben wij van Spruit gezonde versbereide baby- en peutermaaltijden op de kaart staan. Papa en mama hoeven dus niet meer te slepen met potjes. Seizoensgebonden maaltijden voor uw kleine tegelijk geserveerd met uw heerlijke lunch of diner. 

Zoek taalkeuze